Η Χρ. Σωτηροπούλου στον Antenna Star: Η Κυπάρισσος παραμένει ένα «ζωντανό» χωριό (Ηχητικό)

Για το χωριό της Κυπάρισσου και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο του χωριού, μίλησε η Χριστίνα Σωτηροπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου, στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» της Νάντιας Μπούτα.

Η κ. Σωτηροπούλου είπε ότι η Κυπάρισσος, η οποία βρίσκεται στους βορειοδυτικούς πρόποδες του όρους Παναιτωλικό και σε απόσταση 28 χλμ. από το Αγρίνιο, είναι ένα πολύ «ζωντανό» χωριό, καθώς μαζεύει πλήθος κόσμου τα Σαββατοκύριακα και οι πλατείες και τα γήπεδά της πλημμυρίζουν από παιδικές φωνές. Στο χωριό μένουν μόνιμα 50 περίπου οικογένειες και οι κάτοικοί του ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Η κ. Σωτηροπούλου αναφέρθηκε επίσης στην 7χρονη δράση του Συλλόγου από τη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Κυπάρισσου.

Έμφαση έδωσε στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται για τους κατοίκους του χωριού εξαιτίας του άσχημου επαρχιακού δρόμου Αγρινίου – Καρπενησίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της προέδρου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Σύλλογου Κυπάρισσου κ. Χριστίνας Σωτηροπούλου στον Antenna Star 103.5: