Ο Π. Χρηστίδης στον Antenna Star για τη ψηφιακή περιοδεία του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Δυτική Ελλάδα (Ηχητικό)

Στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 φιλοξενήθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Κινημάτος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης ο οποίος ανέλυσε τον πρωτοποριακό μαραθώνιο διαδικτυακών εκδηλώσεων που ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη με κωδική ονομασία «ψηφιακές περιοδείες» στη Δυτική Ελλάδα.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Χρηστίδης απάντησε σε μία σειρά ερωτήσεων που αφορούν τόσο το εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής όσο και σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε στην πρωτοφανή υγειονομική κρίση που διέρχεται η χώρα εδώ και ένα χρόνο με τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις καταθέτοντας παράλληλα και τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το κόμμα έχει καταστατικό το οποίο θα τηρηθεί απαραίτητα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της επικοινωνίας υπογραμμίζοντας την προσπάθεια της Κυβέρνησης για επικοινωνιακό αποκλεισμό του Κινήματος Αλλαγής,

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Χρηστίδη στον Antenna Star 103.5: