Υποψήφια με τον Γιώργο Παπαναστασίου η Βίκυ Αγγέλη

Υποψήφια με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο -Νέα αρχή- Τόπος να ζεις» του Δήμαρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου θα είναι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η Βίκυ Αγγέλη.

Πιο αναλυτικά:

«Η Βίκυ Αγγέλη θέλει να συνεχίσει να προσφέρει, με όλες τις δυνάμεις και την ενέργεια της, στην πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής μας και συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις».

Eπιχειρηματίας και  δραστήρια Πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αγρινίου, βάζει την υπογραφή της και παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την προώθηση των σημαντικών έργων του Δήμου Αγρινίου», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου. 


Μετά από συνάντηση που είχε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου, όπου και σφραγίστηκε η υποψηφιότητά της, η κα. Αγγέλη δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Παπαναστασίου να συμπορευθώ και να είμαι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο-Νέα αρχή-Τόπος να ζεις» στις επικείμενες εκλογές.

Η πρόταση που έγινε προς το πρόσωπο μου είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα αλλά και για την ομάδα των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Αγρινίου, με την οποία συμπορευόμαστε τα τελευταία χρόνια σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης σημαντικών έργων για την περιοχή.

Ως πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας, συνεχίζοντας να προσφέρω στον τόπο μου από την συγκεκριμένη θέση.

Πιστεύω στην ικανότητα, στην εμπειρία και στο όραμα του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου αλλά και στη συνοχή της αυτοδιοιηκητικής του ομάδας και με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω δηλώνω έτοιμη να προσφέρω από όποια θέση μου ανατεθεί από τους συμπολίτες μου για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Στόχος είναι να συμβάλλω, με όλες μου τις δυνάμεις και όλη μου την ενέργεια, στην ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας και παράλληλα να συμμετέχω ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του συνδυασμού μας αλλά και στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μου».

 

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος με τον Γιώργο Παπαναστασίου ο Χρήστος Γούλας