Υποψήφιοι με τον Γιώργο Παπαναστασίου οι Κουμπουλής, Πλεξύδας και Σιδέρη (Photos)

Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του νυν και εκ νέου Υποψήφιου Δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο -Νέα αρχή- Τόπος να ζεις» στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Κώστας Κουμπουλής, ο Χρήστος Πλεξύδας και η Ράνια Σιδέρη.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Κώστας Κουμπουλής θέλει να γίνει η φωνή των συνδημοτών του και  να παλέψει  με όλες του τις δυνάμεις για το Αγρίνιο που αξίζει να ζούμε.

Στέλεχος στο Δημόσιο τομέα, με εξειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα και την ασφάλεια των επικοινωνιών, δραστηριοποιείται παράλληλα ως σύμβουλος επιχειρήσεων Τουριστικού τομέα.

Ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καψοράχης κατάφερε με προσωπική δουλειά να συμβάλλει στην ανάδειξη και προστασία του τόπου που αγαπά και ιδιαίτερα της Τριχωνίδας. Καλή δύναμη, Κώστα», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.


«Ο Χρήστος Πλεξύδας εργάζεται στην παραγωγή και καταμέτρηση ηλ. ρεύματος και ταυτόχρονα υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση για περίπου 4 δεκαετίες ως μέλος του Τ.Σ Κλεισορρευμάτων.

Με μεγάλη εμπειρία συμπορεύεται με το  Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις»  και δηλώνει μάχιμος για το Αγρίνιο που αξίζουμε. Χρήστο, καλώς ήρθες».  


«Η Ράνια Σιδέρη έρχεται με ενθουσιασμό και φρέσκιες ιδέες να συμπληρώσει το παζλ του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις».

Ελεύθερη επαγγελματίας, παρακολουθεί με ενδιαφέρον ότι συμβαίνει  στον τόπο μας και θέλει να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια  για το Αγρίνιο που αξίζουμε. Καλώς ήρθες»

 

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιοι με τον Γιώργο Παπαναστασίου ο Νίκος Σιδέρης και ο Χρήστος Παπαδόπουλος (Photos)