Υποψήφιοι με τον Γιώργο Παπαναστασίου οι Ντζάνης, Γραμμένου και Κάππα (Photos)

Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του νυν και εκ νέου Υποψήφιου Δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο -Νέα αρχή- Τόπος να ζεις» στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο κ. Βασίλης Ντζάνης, η κ. Νότα Γραμμένου και η κ. Αλεξία Κάππα.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Βασίλης Ντζάνης είναι υπάλληλος του Δασαρχείου, με έντονη συνδικαλιστική δράση.

Πατέρας δύο νέων παιδιών θέλει να συνεισφέρει στις σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν την καθημερινότητα των συνδημοτών του στη Δ.Ε. Αρακύνθου και σε ολόκληρο τον Δήμο Αγρινίου. Τον καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό «Αγρίνιο -Νέα αρχή- Τόπος να ζεις», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

«Η Νότα Γραμμένου είναι υπάλληλος του Ο.Τ.Ε., με μεγάλη εμπειρία και συμμετοχή στον Σύλλογο Εργαζομένων.

Μητέρα δύο παιδιών, νοιάζεται και αγωνιά για τον τόπο της και τον τόπο που ζει η οικογένειά της. Η Νότα δηλώνει έτοιμη και γεμάτη διάθεση να προσφέρει με γνώσεις και φρέσκιες ιδέες στον κοινό στόχο. Καλή δύναμη Νότα», ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

«Η Αλεξία Κάππα είναι ελεύθερη επαγγελματίας και μητέρα ενός παιδιού.

Συμμετέχει σε δράσεις, με έντονη κοινωνική παρουσία και ενδιαφέρον για όλα όσα αφορούν το Αγρίνιο. Αποδέχτηκε την πρότασή μας και συμμετέχει στην προσπάθεια για τον τόπο που αξίζει να ζούμε. Καλή δύναμη Αλεξία», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος με τον Γιώργο Παπαναστασίου ο Θεόφιλος Κουρίκας