Υποψήφιοι με τον Γ. Παπαναστασίου ο Γιάννης Μπουρδούνης, ο Βασίλης Τσιάκος και ο Κώστας Λιούπρας (Photos)

Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του νυν και εκ νέου Υποψήφιου Δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο -Νέα αρχή- Τόπος να ζεις» στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Γιάννης Μπουρδούνης, ο Βασίλης Τσιάκος και ο Κώστας Λιούπρας.

Πιο αναλυτικά:

«O Γιάννης Μπουρδούνης είναι προϊστάμενος στα ΕΛ.ΤΑ. Γαβαλούς και Μέλος του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας.

Με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνδικαλιστική δράση θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό στόχο για το Αγρίνιο. Καλή δύναμη Γιάννη», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.


«O Βασίλης Τσιάκος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο παιδιών.

Με ευθύνη και πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο της προκοπής και της ανάπτυξης. Βασίλη, καλώς ήρθες».


«Ο Κώστας Λιούπρας είναι Αστυνομικός ε.α., επί σειρά ετών συνδικαλιστής και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αστυνομικών.

Με πολύτιμη εμπειρία στην Τ.Α., καθώς διετέλεσε Πρόεδρος της Κ. Σπολάϊτας και Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης, συνεχίζει μαζί μας τη δημιουργική πορεία του για να ολοκληρώσουμε όλα όσα ξεκινήσαμε να χτίζουμε για το Αγρίνιο. Κώστα, Καλή δύναμη».

 

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιοι με τον Γ. Παπαναστασίου ο Στέργιος Τσέπας, ο Κοσμάς Ζαφείρης και ο Κώστας Νταβαρίνος (Photos)