Ζέτα Μακρυπούλια και Χρήστος Λούλης μαζί στο θέατρο: Η κόντρα που κατέληξε σε συνεργασία

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Λούλης θα παίξουν μαζί σε θεατρική παράσταση που θα ανέβει στο Εθνικό.

Αφήνοντας πίσω τις αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει το μακρινό 2011 ο Χρήστος Λούλης για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήρθε η στιγμή που οι δύο ηθοποιοί θα συναντηθούν επί σκηνής και μάλιστα στο Εθνικό, σε ένα σύγχρονο έργο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Λούλης, από τη νέα χρονιά θα παίξουν στη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, η οποία θα ανέβει στη σκηνή του Rex «Μαρία Κοτοπούλη» μαζί με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών και συντελεστών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Χρήστος Λούλης: «Δεν κάνουμε το ίδιο πράγμα με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Ήταν Ιανουάριος του 2011 όταν μια συνέντευξη του ηθοποιού Χρήστου Λούλη συζητήθηκε έντονα, καθώς ο ίδιος είχε ρίξει τα αιχμηρά του βέλη στη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, δεν τη θεωρούσε συνάδελφό του. Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει σε εκείνη τη συνέντευξη: «Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Ωστόσο, σε κάποιο άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης είχε σχολιάσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί σε τηλεοπτική σειρά με την ξανθιά κοπέλα, τονίζοντας πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πρώην μοντέλο.

Από την πλευρά της, η Ζέτα Μακρυπούλια, που μπορεί να είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη, αλλά κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ, δεν είχε κάνει καμία δήλωση σχετικά με όσα είχε αναφέρει ο Χρήστος Λούλης για την ίδια. Δεν έπεσε ποτέ στην παγίδα να σχολιάσει το παραμικρό, γνωρίζοντας πολύ καλά το παιχνίδι της showbiz και αποδεικνύοντας πως οι διαφορές δεν λύνονται πάντα με δημόσιες τοποθετήσεις.

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Το μετάνιωσα»

Πριν από δύο χρόνια ο Χρήστος Λούλης, παραχωρώντας τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της κρατικής τηλεόρασης, παραδέχτηκε πως μετάνιωσε για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Loulis (@christosloulis)

«Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρόνων και δίπλα μου είχα 20άρηδες που ήταν βύσματα και τρέχανε, και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε με κάποιον τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά για τον εαυτό μου» είχε πει.

Μάλιστα, ο Χρήστος Λούλης είχε σχολιάσει πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστούν επί σκηνής. «Με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να δώσω σε εμένα πόντους και είπα αυτό το άγαρμπο πράγμα, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πει κανείς. Δεν θα με πείραζε αν ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια σε θεατρικό έργο μαζί μου. Θα κοιτούσα άλλα πράγματα, τον ρόλο, τον σκηνοθέτη» είπε ο Χρήστος Λούλης.

iefimerida.gr