Αγρίνιο: Η Αριάδνη Δάντε σε μια παραμυθένια δράση για την ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. (Video – Photos)

Η Αριάδνη Δάντε στην Παλαιά Λαχαναγορά σε μια παραμυθένια δράση για την ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα:

«Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά. Και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα…» Ανάσσα, «Η Ανάσσα του Πάγου», Εκδόσεις Τσιπούπολη

Η συγγραφέας του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «Η Ανάσσα του Πάγου», Αριάδνη Δάντε (συγγραφικό ψευδώνυμο της Μηχανικού Πληροφορικής Ευτυχίας Σαμαρτζοπάνου) βρέθηκε στην Παλαιά Λαχαναγορά Αγρινίου και δημιούργησε στιγμές χαράς, στιγμές αγάπης για τα παιδιά της πόλης, αλλά και τους επισκέπτες του φιλόξενου χώρου σε μια αφήγηση αφιερωμένη στην ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.

Η εκτίμηση και ο σεβασμός των Εκδόσεων Τσιπούπολη και της Αριάδνης Δάντε για το έργο της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. οδήγησαν τη συγγραφέα σε μια χριστουγεννιάτικη αφήγηση, αλλά και στη δημιουργία γωνιών παιχνιδιών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Οι μικροί σε ηλικία βοηθοί Αναστάσης, Γιώργος, Χρήστος, Ευαγγελία και Βαρβάρα επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά στα καθήκοντά τους και υποστήριξαν επάξια το παιχνίδι της μνήμης, το παιχνίδι στόχου, τη δημιουργία τρισδιάστατων σπιτιών και δέντρων, τη γωνιά των γραμμάτων και την εικαστική γωνιά.

Η Διευθύντρια της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π., κυρία Αλέκα Κοσμά και η εκπαιδευτικός του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, κυρία Ελένη Μάντζιου συνέδραμαν επίσης ουσιαστικά με τη σειρά τους στην επιτυχή έκβαση του στόχου, την ενίσχυση του κουμπαρά της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.

Οι Εκδόσεις Τσιπούπολη, ευχαριστούμε ολόθερμα την οικογένεια της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. ΑΓΡΙΝΙΟΥ για το έργο που επιτελεί με τα #γενναία_παιδιά και ευχόμαστε σε όλο το προσωπικό υγεία, δύναμη ψυχής και όλου του κόσμου τα αγαθά για τα σπιτικά τους.

Ευχαριστούμε από ψυχής το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, την αεικίνητη εκπαιδευτικό, κυρία Ελένη Μάντζιου, που συνεργάστηκε με μια επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτικών και συντόνισαν από κοινού 60 μαθητές διαφόρων τάξεων του σχολείου για την κατασκευή του παλατιού της βασίλισσας Ανάσσας, του εργαστηρίου του Αϊ-Βασίλη και το καμίνι της βίδας. Ευχόμαστε σε όλους τους εθελοντές υγεία, πρόοδο, δημιουργικότητα και να συνεχίσουν να μας φωτίζουν με την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Τέτοιους μαθητές χρειαζόμαστε, τέτοιους φάρους εκπαιδευτικούς αγαπάμε και αυτή η συνεργασία αποτελεί για μας τον ορισμό της αλληλεγγύης και της συνεργατικής μάθησης.

Ευχαριστούμε την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου για την αποδοχή της πρότασης της Αριάδνης Δάντε για την παραμυθένια αφήγηση, τη διάθεση της παραμυθένιας αίθουσας στην Παλαιά Λαχαναγορά και την υποστήριξη ήχου για την εθελοντική δράση.

Ευχαριστούμε τις οικογένειες που βρέθηκαν κοντά μας, ενίσχυσαν τον κουμπαρά της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. και ζωντάνεψαν το παραμύθι μας.

Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη του Agrinio International Film Festival: Leda’s Monologues, κύριο Γιώργο Λουριδά για την παρουσία του, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τη βιντεοσκόπηση της δράσης και του ευχόμαστε σε 5 χρόνια από τώρα να καταφέρει το όνειρο που μας εμπιστεύτηκε στη χθεσινή δράση.

Η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε ευχαριστεί θερμά την ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. και τη Διευθύντρια Αλέκα Κοσμά για το αναμνηστικό δώρο, το όμορφο γούρι ZOLOTAS για το 2024 και προτρέπει το κοινό να αγκαλιάσει τις δημιουργίες των εθελοντών και το γούρι-κόσμημα στα χριστουγεννιάτικά του δώρα.

Οι Εκδόσεις Τσιπούπολη ευχαριστούν το αναγνωστικό κοινό τους και σας προτρέπουν όλους να χαρίζετε πολλές Ανάσσες αγάπης και πολλά βιβλία και παραμύθια στα παιδιά. Το βιβλίο είναι πολιτισμός και μια μαγική πόρτα στη φαντασία…

Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αφήγηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δείτε εικόνες: 

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Λαμπερή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (Videos – Photos)