Αγρίνιο: Λήξη του 3ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ

Με σύμμαχο την θέληση και την αγάπη για τον συνάνθρωπο αλλά τον καιρό εναντίον μας, ολοκληρώθηκε το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ Αγρινίου. Κατά κοινή ομολογία στον αγωνιστικό τομέα ήταν το καλύτερο τουρνουά που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Όλοι οι αγώνες ήταν μεταξύ ισοδύναμων ομάδων και τα αποτελέσματα κρίνονταν κυρίως στις παρατάσεις των αγώνων.

Τέσσερις ομάδες συμμετείχαν στο διαγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά: η ομάδα των Δικηγόρων, η ομάδα των Επαγγελματιών Εστίασης, η ομάδα των Αστυνομικών και η ομάδα των Εμπόρων. Συμμετείχαν επίσης δύο ομάδες βετεράνων και δύο ομάδες νέων οι οποίες έδωσαν φιλικούς αγώνες μεταξύ τους. Οι ομάδες των Βετεράνων της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου και του Α. Ο Αγρινίου και οι ομάδες των νέων απ’ το αναπτυξιακό κλιμάκιο της ΕΣΚΑΒΔΕ. Για την ιστορία αν και μικρή σημασία έχει, την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Δικηγόρων, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας των επαγγελματιών εστίασης με 66 – 64.

Το παρόν στο Φιλανθρωπικό τουρνουά έδωσαν, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Γκριζης Νικόλαος ο οποίος αγωνίστηκε και με την ομάδα των δικηγόρων, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κα. Μακρή Ανθούλα, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κος. Σαράτσης Βασίλειος, ο πρόεδρος του Δ. Σ της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κος Μαυραγάνης Χρήστος, ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ κος Κουλιάκης Γιώργος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών κος Τσούνης Δημήτρης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Φαρμάκης Νεκτάριος ο οποίος και αυτός αγωνίστηκε με την ομάδα των δικηγόρων, και πλήθος άλλων συμπολιτών μας, επώνυμων αλλά και ανώνυμων, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν απ’ τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον Δήμο Αγρινίου ο οποίος φέτος υπήρξε συνδιοργανωτής στο τουρνουά, αλλά και στην ακτίνα εθελοντισμού και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση. Σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και οι οποίες βοήθησαν εκτός από την συμμετοχή τους και στην προπώληση των εισιτηρίων  όλο το διάστημα των εορτών. Στους επιχειρηματίες της πόλης μας που στηρίζουν διαχρονικά την διοργάνωσή μας με τις χορηγίες τους. Σε όλους τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας, που συνέβαλαν στον φιλανθρωπικό σκοπό του τουρνουά αγοράζοντας εισιτήρια, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διοργάνωση.

Όλοι μας ανανεώσαμε το ραντεβού για του χρόνου με την υπόσχεση να αγωνιζόμαστε πάντα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την υποστήριξή μας.