Γ.Ε. Αγρινίου: Δυναμική παρουσία της ομάδας στίβου στο Run Greece Πάτρας

Σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, το Run Greece της Πάτρας, πήραν μέρος οι νέοι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας στίβου της Γ.Ε.Α.

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο αχαϊκό ουρανό χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έτρεξαν στον τελευταίο αγώνα της σειράς των Run Greece αποκτώντας μια μοναδική εμπειρία. Περισσότεροι από 4.700 δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της πόλης.

Η Γ.Ε.Α. στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών της, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και με γνώμονα την ανάπτυξη και βελτίωση των ψυχοσωματικών ικανοτήτων που ενδυναμώνονται μέσα από την διαδικασία των αγώνων, έλαβε μέρος με την νεανική της ομάδα αποτελούμενη από παιδιά 11-16 ετών. Οι πολύ επιτυχημένες επιδόσεις των νεαρών δρομέων απέδειξαν ότι ο μέχρι τώρα προπονητικός σχεδιασμός υλοποιείται ικανοποιητικά και κυρίως η αγωνιστική παρουσία τους αναδεικνύει ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια οικοδομώντας σχέσεις συνεργασίας και συναδελφικότητας μεταξύ των αθλητών.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αγωνίστηκαν οι Σταμούλης Νίκος, Μπεκούλης Δημήτρης, Σίμος Λάμπρος, Μάττας Αποστόλης, Σίμου Στέβη, Καψάλης Διονύσης, Λαυράνου Μαίρη, Δρόσου Άννα, Αλέστα Αναστασία, Παπαδημητρίου Σέβη, Γκέκα Αλεξάνδρα και Τρομπούκη Σπυριδούλα.

Στον αγώνα των 1000 μέτρων Δημοτικών Σχολείων πήραν μέρος οι Ματσούκας Γιάννης, Σιαπλαούρα Ευτυχία, Τουφεκούλας Παναγιώτης, Σκεπετάρη Χριστίνα, Μαχαιρίδη Άννα-Μαρία και Σίμου Ευτυχία.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου Ποσονίδης Μπάμπης και Νικολοπούλου Ελένη.