Κ. Μαραβέγιας: Αποκάλυψε ότι νόσησε από τον ιό – «Αφόρητοι πόνοι, δύσκολες μέρες»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό. Τι έκανε για να το ξεπεράσει.

Ο γνωστός τραγουδιστυής Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για πρώτη φορά για την πολύ δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, πριν σχεδόν έξι μήνες πριν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, αποκάλυψε με συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑgazino» τα συμπτώματα που είχε, τις δύσκολες στιγμές και τι έκανε για να το ξεπεράσει.

«Τον Νοέμβριο νόσησα με Covid-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες.

Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα.

Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη για σωματικότητα και χορό.

Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε”», εξομολογήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ακόμα, μίλησε και για το lockdown, κατά το οποίο είχε δίπλα του τη σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω».

newsit.gr