Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλ/νίας για την Απεργία της 6ης Απριλίου

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτωλ/νίας «Ο ΘΑΛΗΣ» θα στηρίξει ενεργά την απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ για την Πανελλαδική Απεργία στις 6 Απριλίου 2022.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΒΒΕ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΣΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.