Ξάδερφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Φερόταν σεξιστικά, δε μου άρεσε που έβγαινε με νεαρές»

Ο δικηγόρος ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για σεξιστική συμπεριφορά και στην καθημερινότητα του παρουσιαστή.

Ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που είναι δικηγόρος και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αναλάβει την υπεράσπισή του, τόνισε πως είχε διακρίνει σεξιστική συμπεριφορά από τον παρουσιαστή πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τη δημοσίευση ροζ βίντεο.

«Είμαι δικηγόρος αλλά δεν είμαι ο δικηγόρος του. Ούτε ήξερα, ούτε είμαι ούτε θα υπάρξει περίπτωση να είμαι. Και να μου το ζητούσε δεν θα το έκανα. Εδώ και χρόνια δεν είχαμε σχέσεις, οι ζωές μας ήταν πολύ διαφορετικές. Το ότι φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει που είχε σχέσεις με νεαρότερες κοπέλες, όχι ανήλικες. Με ενοχλεί πολύ όταν ένας άνθρωπος πλησιάζει νεαρά άτομα», τόνισε στο Mega ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (σ.σ. έχει το ίδιο όνομα με τον παρουσιαστή).

«Δεν τον έχει αναλάβει ούτε ο αδερφός του, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Με τον αδερφό του είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος. Η μητέρα είναι μια αξιοπρεπέστατη γυναίκα, σοβαρότατη, παλιά καθηγήτρια σε σχολείο. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι», πρόσθεσε.

zappit.gr